Тобиас Хайнц ще се завърне в стартовата единайсеторка за домакинството на

...
Тобиас Хайнц ще се завърне в стартовата единайсеторка за домакинството на
Коментари Харесай

Тобиас Хайнц се завръща в стартовия състав на ЦСКА - София за мача със Спартак

Тобиас Хайнц ще се завърне в стартовата единайсеторка за семейството на Спартак Варна. Мачът на „ Армията “ е в събота, 18 март, от 17:00 часа. Норвежкият нападателен халф бе запаса при гостуването на ЦСКА 1948 (1:0). Той се появи на терена през втората част. Хайнц се включи чудесно и направи разликата. Именно 24-годишният състезател означи победния гол, възползвайки се от страховит пас на Дюкенс Назон. Това бе и дебютното попадение на норвежеца с екипа на ЦСКА - София.

Хайнц бе притеглен през зимата на „ Армията “. Той бе и единственото ново попълнение в състава на Саша Илич. До момента сърбинът редува включването на норвежеца измежду 11-те – в един дуел го оставя запаса, а в идващия го пуска в стартовия състав

Илич държи да има на скамейката футболисти, с които да може да въздейства върху дуелите – когато ги вкара на терена, те да изострят дейностите и да раздвижат играта. Затова и Хайнц, който досега е взел участие във всичките 5 дуела, не е постоянно титуляр.

Треньорът на “червените ” няма да може да разчита в събота на двама играчи. Това са осъдените Жеферсон и Браян Морено. Първият е със глоба от 2 срещи за насъбрани картони, до момента в който вторият ще почива наложително единствено в събота.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР